test

    Roladka wołowa

    szt

    Wątroba wp.

    kg

    Łata wołowa

    kg

    Serca wp.

    szt

    Wołowina B/K

    kg

    Głowy wieprzowe

    szt

    II wołowa

    kg

    Podgardle surowe

    szt

    Antrykot

    kg

    Ozory

    szt

    Rozbeft

    kg

    Ogony wp

    kg

    Ligawa

    szt

    Ogony woł

    szt

    Szponder

    kg

    Kości DARMOWE

    pojemnik

    Pręga Z/K

    kg

    Kurczak

    szt

    Pręga B/K

    kg

    Ćwiartka

    kg

    Polędwica wołowa

    szt

    Pierś Z/K

    szt

    Schab Z/K

    szt

    Filet

    kg

    schab ext

    szt

    Skrzydełka

    kg

    Schab B/K

    szt

    Pałki

    kg

    Karczek Z/K

    szt

    Udko kulinarne

    kg

    Karczek B/K

    szt

    Porcja rosołowa

    kg

    Polędwiczki wp.

    szt

    Porcja ze skrzydłami

    szt

    Łopatka B/K

    kg

    Wątróbki kurze

    kg

    Żeberka kąty

    szt

    Serca kurze

    kg

    Żeberka paski

    szt

    Żołądki kurze

    kg

    Mięso od szynk

    kg

    Łapki

    kg

    Biodrówka

    szt

    Kura

    szt

    Golonka przednia

    szt

    Szyja z indyka

    kg

    Golonka tylna

    szt

    Skrzydło z indyka

    kg

    Brzuch ex

    szt

    Udziec z indyka

    kg

    Pachwina surowa

    szt

    Golonka z indyka

    kg

    Nogi krótkie/długie

    szt

    Filet z indyka

    kg

    Słonina

    kg

    Wątróbka z indyka

    kg

    Policzki wp

    kg

    Żołądki z indyka

    kg

    Kości schabowe /karczk.

    kg

    Porcja z indyka

    kg

    Kości żeberkowe

    kg

    Słonina MIELONA

    kg

    Kości kulinarne

    kg

    Kark wolowy zk plastry

    szt

    II wieprzowa „A”

    kg

    Kulka

    kg